Forever Young


En stark väckarklocka det har varit.. Jag trodde att jag inte kunde älska min syster eller bror mer än vad jag redan gör.. Men det kan jag tydligen, genom att aldrig ta dem för givet..

Fear not where, fear not why
fear not much while we're alive
Life is for living not living uptight
til you're somewhere up in the sky
Fear not die
I'll be alive for a million years
bye bye's are not for legends
i'm forever young my name shall survive..




JaY- Z- Forever Young


Say what?


Hon smuttar på sitt te och berättar att hon är gravid och tänker behålla barnet. Jag sätter drickan i halsen.. Jag tar ett djupt andetag och försöker förklara för henne att han är blatte.. Säger till henne att jag inte kan förstå hur hon tänker för att jag knappt känner henne. Vet egentligen inte riktigt varför hon valde att kontakta mig heller.. Men han är min vän.. Vår kultur funkar inte så.. Hans mamma kommer att mörda honom! Vet han att du är gravid? frågar jag.. Nej svarar hon.. Mina ögo.. 




Madonna - Nothing Really Matters


Jag hade fel..



Khaled- Jalla jag vill också vara med i din blogg, när ska vi få vara med?

Dno- haha.. men sluta, fan va taskig du är..

Khaled- Jag driver inte. beskriv den här kvällen som du brukar göra haha

Carlos- Han titta på mig.. jag titta på han.. han lyfter upp lite kebab med "magi" i ögonen.. haha Du skriver ju alltid så hahaha

Khaled- hahahahahaha.. bäst!.. ne men när ska vi få vara med?

Dno- hahah fan va störda ni är! no offense but försöker skriva om lite mer speciella ögonblick haha..

Carlos- Johannes är här...


(Vi lämnar kebabhouse skrattande och går mot bilen, Killarna släpar på min kameraväska som vanligt..)  







Do you believe that there is treasures in the ocean?


Jag placerade
mina drömmar i en pappers båt.. och båten på ytan av havet. Jag delade havet med mina händer och lät mina drömmar sjunka ner till havets djup.. Vatten droppar fortfarande från mina händer, vatten från de blå vågorna som separerade oss. Även färger från sanden rinner av.. Idag endast öken..





Angus & Julia Stone - Just A Boy 
 

Want me to do your hair?


Jag begriper verkligen ingenting..
och om detta är vad det innebär att vara galen.. då är jag helt meningslös, lämnat denna planet, bannlyst, hela vägen till att bli en knäppgök.. Men varken mer eller mindre..





Damian Marley feat Stephen Marley - Pimpass Paradise


What if..



R.I.P


Kl är över 4 på morgonen.. jag kan fortfarande inte förstå hur allt kunde gå så snett igår..

Vi måste komma ihåg att le i havet av alla tårar för killarna är tusen vindar som kommer att beröra våra kinder, dem är diamanterna som glittrar i snön nästa vinter.. Våra boys är solstrålarna som skiner på de gröna gräset i sommar, de mjuka höstregnen, morgonens tystnad.. Våra killar finns i ljudet av det snabba upplyftande ruset av vita lugna duvor, i kretsande flygning.. Simon Khalaf och Khaled Elhakim är bland de mjuka stjärnorna som lyser på natten.. Till er alla.. vi måste komma ihåg att le i havet av alla tårar..





Sarah McLachlan- Angel


Thank You


Jag hamnar i en öppenhjärtlig konversation med hans taxichaufför på vägen hem. Jag förklarar för honom att jag är säker på att det hade slutat med mig sårad, varför driva det vidare? Jag är inte naiv tvärtom.. en mycket realistisk människa. Även om han är besviken ikväll.. han kommer själv förstå en dag. Nej nej.. jag tog rätt beslut, hans liv som internationell stjärna.. det är inget för mig säger jag lite tveksamt.. försöker jag övertyga honom eller mig själv? När vi väl är framme kliver chauffören ut i kylan för att gå runt.. öppnar min sida av taxidörren..

-Det beslutet du har tagit.. det kan inte vara lätt, men starkt gjort. Du är en intelligent kvinna och jag önskar dig all lycka.

Hans mening följer med mig för evigt..









Damaged


Människor växer upp och
 förändras.. Men du har aldrig förändrats i mina ögon. Jag fällde min hud så som hösten gör med sina färger, självmotsägande på alla de värsta sätten jag bara kunde.. Jag var ett vrak, otacksam för lyxen att läsa dina tankar.. Du var en enda röra, inte tacksam nog för att inte leva i min. Jag gömde mig i tuffa läder och jag rökte för att inte tillåta dig in i min hud, det är så att du alltid har bara antagit att jag inte hade det du gömde dig bakom.. Jag sträcktemin ryggrad när du böjde ditt inåt.. Du aldrig förstått min arkitektur hur skulle du förstå min inredning?





TLC- Waterfalls


Poetry

Jobbar på att fixa kategorier så att ni lätt kan hitta i bloggen..



MS 13



videos

Old habbits die hard?


Det slog mig för några timmar sen.. Satt i köket med min bror och syster, insåg plötsligt att jag är på väg in i mitt gamla jag igen. När jag var 18 år hade jag mycket bråttom med att flytta och komma bort. Drunknade i mig själv och kände att jag inte kunde uttrycka den människa jag egentligen var. Jag blir en oseriös, liten och socialt handikappad människa..





Dont get high on your own supply


Vi tittar på varandra och börjar skratta. Killarna frågade efter vägledning. De 2 englsmännen ser desperata ut.. uppspärrade ögon, sönderbitna läppar. - well my friends, you have come to the right person.. Vår lilla promenad slutar i en drogförsäljning. Han ber mig att hålla i hans hund som är nästan 2 gånger större än mig. Jag ställer mig vid sidan om och tänder en cigarett medan de förhandlar.. Mitt ute på den öppna gatan. 




LIFE OF A JUNKIE - SPOKEN WORD POETRY




EXIT


Det finns
fortfarande skönhet i döden och oundvikliga slut.. För även i vraket av en värld. Blommar det i den nya gryningen som snart kommer att stiga. Och även i det som finns kvar av vår bortglömda kärlek. En ny trädgård kommer alltid börja ta sin form.. långt innan du ens tänktatt släppa taget.. NEXT



Fel på sidan..


Så Ja! nu mår jag bra igen. oftast
är det mig själv jag önskar att jag kunde komma ifrån.. Allvarligt, tänk på detta.. Jag har aldrig varit någonstans som jag inte har varit. Jag har aldrig haft en kyss där jag inte varit en av personerna. Jag har aldrig gått på bio och inte varit en i publiken.. Jag tror det är därför så många människor hatar sig själva.. Allvarligt.. Det är bara att de är sjukt trötta att vara runt sig själva.







Bringing Out the Dead


Att rädda ett liv är lik vid en förälskelse.. Den bästa drogen i världen. För dagar, veckor efteråt, går du på gatorna och ser en oändlighet.. Jag kunde inte känna av jorden.. allt jag rörde vid blev lättare. Horn spelade i mina skor, blommor föll ner från mina fickor. Jag undrade om jag har blivit odödlig, som om jag på ett sätt hade räddat mitt eget liv också.. Gud passerade mig. Varför förneka det.. att för ett ögonblick där.. varför förneka att för ett ögonblick.. Jag var Gud?





Beastie Boys - Sabotage
 


schizophrenia?


Vår fantasi
har flyttat ut ur världen och slutat vara vår länk, vår mest personliga länk.. med våra inre liv och världen utanför denna värld, denna värld vi delar... Vad är schizofreni? Ett otäckt land där vad som finns i vår inre inte motsvarar vad som finns därute?




This is it..


Skuld..
det är som en säck med hor- tegel.. Vem transporterar jag alla dessa tegelstenar för egentligen? Gud?.. Är det? Gud?.. Tja, om det är fallet.. låt mig ge mig själv lite inside information om Gud.. Gud tycker om att titta på. Han är en skojare. Tänk på det. Han ger människan instinkter. Han ger dig den här extraordinära gåva och sedan vad gör han?.. Jag svär, för hans eget höga nöjes skull, sin egen privata kosmiska gag reel.. han sätter reglerna i opposition.. tidernas största skämt.. Se, men inte röra. Rör, men inte smaka. Smaka, men Svälj inte. Och medans du hoppar från ena foten till den andra, vad gör han?.. Skrattar.. Han är en sjuk jävel, fucking ass off.. Han är en tight-ass. Han är en sadist... Han är en frånvarande hyresvärd. Dyrka honom?.. Aldrig!






The Cranberries - Zombie


The call ends and music dies out


Varför
känner jag att jag hela tiden måste be om ursäkt för min existens? .. Det kanske är kemin i min hjärna det är fel på. Alla mina problem och ångest kan reduceras till en kemisk obalans eller till någon form av misständning.. synapser. Jag har egentligen fått hjälp med det. Men jag har fortfarande alla mina psykiska problem... Ingenting kan ändra på det.






Beethoven - Symphony No. 5 in C Minor (1)


Är jag för ärlig?


Här är en bild på mig utan smink.. Ibland när jag tvättar ansiktet.. ser jag mig själv i spegeln och undrar vem den där människan är. Mitt medvetande ser de fysiska dragen, men matchar inte de dystra fingeravtrycken. Jag filtrerar sällan av mina tankar.. har en tendens att skapa obehövliga problem. Självmordstankar har jag ofta, jag fascineras av lik och styckade kroppar, slår upp text tv varje morgon för att se hur många nyheter jag kan hitta där folk har blivit sexuellt utnyttjade. Jag mår bra av att läsa nyheten.. när jag väl hittar en.








PHOTO BY: DNO










I`m a fucking walking paradox


Hepp det fina är över.. dags att må piss igen. Gör er alla själva en fet tjänst och håll er borta från mig. Jag trodde verkligen att jag kunde göra det.. Vara som alla andra, normal, men jag kan inte.. Jag intalar mig själv att jag är en social och en öppen människa.. Men sanningen är att jag tillhör en vrå i ett mörkt rum..






OMG what'd you do?


I'm fucking Goldilocks up in the forest
In the three bear house eating their muthafuckin' porridge
I tell her it's my house, give her a tour
In my basement, and keep that bitch locked up in the storage
Rape her and record it, then edit it with more shit
Octopussy special effect, the wet bitches be banging..



Tyler, The Creator - French


Fuck Big Brother, I`m watching you..


Jag jobbade på fritidsgården idag.. Hamnade i en diskussion om gud och Einsteins relativitetsteori, en av killarna fråga mig hur jag kan allt det jag kan..

Till er läsare.. högstadiet, gymnasiet och universiteter.. Institutioner byggda av människan för människan. En samhällsfunktion, en mall och makt över människans psyke. Mest ironi hittar jag i faktum att en av mina vänner på psyket skrev det senaste fysikrapporterna till Lunds universitet.. Han var mentalt instabil för att själv kunna undervisa. Jag svarade.. jag undervisar mig själv...





The Royalties STHLM - The Royalties (G4BRIEL Remix)


Min stora Idol


videos

Suddenly..


Låt mig fånga ett perfekt ögonblick för dig.. En bråkdel av en sekund mellan de galenskaper som färgar din existens. Jag ska lämna den över till dig på vingarna av en tyst längtan, efemära slagen av vårens hjärta som är förevigat.. På de delikata outtalade orden som ligger i mänsklighetens väsen.. 



Robin Thicke - Dreamworld


Breathe



Liv och död..
fred i min själ. Om jag slutar här idag.. det var ändå värt det. Även de fruktansvärda misstagen som jag begått, jag skulle lämna dem stilla om jag kunde.. Smärta som har bränt mig och ärrat min själ. Det var värt det,.. för att den gav mig tillåtelse att gå där jag gick, vilket var till helvetet jorden, himlen på jorden och tillbaka igen.. In på, under, långt emellan, genom den, i det, och nu.. ovan.




The Prodigy - Firestarter


There's gold falling from the ceiling of this world


Jag
är så glad att jag knappt kan sitta stilla eller hålla en tanke i mitt huvud.. Jag tror att endast en fri människa kan känna den här spänningen, en fri människa i början av en lång resa, vars slutdestination är osäker. Jag hoppas att jag kan klara det över gränsen. Jag hoppas att jag kan möta upp musiken och skaka dennes hand. Jag hoppas att Stilla havet är så blå som den har varit i mina drömmar. Jag hoppas..




Angus And Julia Stone - Big Jet Plane






I can tell how time can bend your ideas


Varför
älska?.. när slutet gör så ont? Jag har inga svar längre.. endast livet jag har levt. Två gånger i mitt liv har jag ställs inför val.. som flicka och som kvinna... Flickan valde trygghet, kvinnan väljer lidande... Smärta är nu en del av lyckan . That`s the deal..






Angus and Julia Stone - And The Boys


Try not to waste any more of mine


Jag är fan en av världens trevligaste människor.. Men missta inte min godhet för svaghet, när jag håller upp dörren och säger hej.. Det finns få saker i världen som stör mig lika mycket som självgoda människor. Och du av alla.. Du är inte cool, det har du aldrig varit. Du är en fucking pedofil med en misslyckad näsoperation. Se mig aldrig i ögonen igen och påstå att du är bättre än någon annan..





The Strokes- reptilia


Revenge of the Nerds


Jag vet att jag inte ser ut som en tönt.. men jag är en tönt, nördigt värre.. Om mina klackar kunde tala skulle de berätta att de har vandrat runt i stadsbiblioteket i timmar.. på jakt efter en bättre förklaring av fysikens strängteori. Det finns inget roligare sätt att bedriva sin fritid på.. 





PHOTO BY: DNO


"The dream to kill me will never be completed”- Usama Bin Laden









Modern Age


Allt
det jag aldrig sa under en så lång tid.. se upp.. dem finns i mina ögon. Var och en av oss har oceaner att korsa.. Så länge du har hjärtat till att göra det. Är det hänsynslöst?.. Kanske. Men vad vet drömmar om gränser egentligen? Jag tänker på händerna som har hållit mina, alla platser som jag har sett, landområden vars smuts finns på undersidan av mina skor... Världen har förändrat mig.





The Strokes- Is This It?


RED


Och det
var så det hela slutade.. Ändå går det inte en dag utan att jag tänker på passionen som var. Kanske var jag förblindad att jag missade alla ledtrådar till hans förflutna.. Jag undrar ofta vad som skulle ha hänt om jag inte hade tittat upp den kvällen. Två år senare såg jag honom en gång till.. Jag vet inte.. En flatlander som jag kan inte leva den höjden.. Kanske hade det aldrig varit möjligt att hålla det vi hade vid liv.. Kanske. Tja.. det är vad jag intalar mig själv i alla fall..





Adele - Someone like you


Kawar K.J Jamal


Kawar kallar mig för Dr Phil.. jag kallar honom för ett musikaliskt geni. Killen är 21 år gammal och skapar musik med erfarenheter från en livstid. Han har lyckats samla flera av Sveriges hetaste rappare på sin skiva Behind the keys.. Lazee, Pato Pooh, Allyawan och Sam- E från Medina.. Tryck på play nu.




Never cry in public


Vi är
alla genom hela våra liv plågade av våra beslut.. moraliska val. Vissa är i en stor skala, men de flesta av dessa val är mindre punkter. Men vi definiera oss själva genom de val vi har gjort... Vi är faktiskt summan av våra val i livet. Händelseutvecklingen i livet är  oförutsägbart.. och orättvis. Mänsklig lycka tycks inte ha ingått i utformningen av skapelsen. Det är bara vi, med vår förmåga att älska som ger mening åt de likgiltiga i universum. Och ändå, tycks de flesta människor ha förmågan att fortsätta att försöka och även att finna glädje från enkla saker, som sin familj, sitt arbete..



The Kills- Last Day of Magic


The body is merely an object


Ehmm.. jag hade inget val, eller? Jag är en kvinna trots allt. Kvinnor är skyldiga att vara mycket skickligre än män. Män kan förstöra mitt rykte och mitt liv med några väl valda ord. Så självklart var jag tvungen att inte bara hitta mig själv, utan också ett sätt att fly till en plats ingen någonsin tidigare tänkt på. Och jag har lyckats för jag har insett att jag alltid var född till att dominera den manliga könen och hämnas min egen..





PHOTO BY: DNO







People are strange


Tystnad.. - Jag känner att jag inte kan hjälpa det.. Jag har ingen kontroll över det.. Ondskan, som en eld, en plåga.. Den finns där ständigt, driver mig till dessa tankar. Jag känner att jag inte kan fly från min egen skugga, men samtidigt kan jag inte leva med mig själv. Mest är jag rädd för att skada någon.. Hon antecknar allting medan jag pratar. Jag pausar nervöst och dricker av mitt vatten.. Plötsligt inser jag att jag har för första gången släppt in min psykolog…




the doors- people are strange


RSS 2.0