.

Mycket att göra under veckan, sprungit runt i Stockholm som en vilsen apa och letat efter olika adresser.. 3 modeplåtningar till sen är jag färdig.

GUDS STAD


I`m a motherfucking Goblin


En
rationaliserad sjukdom.. en rädsla för att tala, en rädsla för att överföra mina ord till papper och penna,
bläcka ner mina tankar för vargarna att anfalla. Jag har alltid haft en rädsla för att fästa mina känslor till verkligheten.. eftersom känslor inte är rationella.




Tyler The Creator - She (feat. Frank Ocean)


The Joker's Poem


Det finns en
dikt i mitt huvud, liksom allt för många koppar kaffe.. Som en ärta under tjugo duntäcken, Som en sten ligger det en sorg i mitt hjärta. Jag är den galna kvinnan de varnade dig om, ryktet de spred.. och värre. Det är ingen hemlighet.. Mina nattliga galenskaper finns alltid där som fladdermöss över Stockholms natthimmel.





The Joker's Poem


Soy is not the choice, I'm bad milk... drink it


Någonstans
i allas huvud pekar någonting mot hem.. en instrumentpanels flytande kompass, den vänder hela tiden för att låta bli att vända.. Det spelar egentligen ingen roll hur vi kommit att vara där vi är, någonstans där ingenting fungerar så som de en gång gjorde.. Där ingenting håller fast vid vad de tillhör, eller vad de har fallit eller stigit från.





Tyler The Creator - Bastard / Seven


Homecoming


Oki oki, den här da..

En av mina killkompisar har nyligen anlänt till Sverige. Killen är traumatiserad från kriget, i ett nytt land, helt pank och desperat.. Vi kallar honom för Mr X..

En man i Stockholm behöver en torped.. Mr X blir erbjuden 70 000 kr för att knäppa en åt stockholmaren. Självklart tackar han ja.. Han sitter beväpnad i sin bil utanför ett discotek och inväntar sitt byte, plötsligt dyker det upp två killar och en tjej. Dem ber Mr X att köra dem till Katrineholm och förklarar att de har mycket brottom, han blir erbjuden 5000kr i kontanter.. Mr X kollar på klockan och inser att han har tid, han ber dem att hoppa in.. När de väl är framme i Katrineholm drar en av killarna fram en kniv och hotar Mr X. Han ber honom att inte ställa till med en scen för de tänker inte betala.. Mr X uttrycker hur besviken han är över deras beteende.. Men ingen  verkar bry sig.. Till sist kliver Mr X ut ur sin bil och drar fram en pistol, han radar upp alla tre.. Tvingar dem att ta av sig, tröjor, byxor, klocka, mobiler, armband, pengar.. allting. Han kör tillbaka till Stockholm och lämnar människorna i endast  underkläder på gatan. Och mordet utför han.. 



Kanye West - Flashing Lights ft. Dwele


I'm fearless.... I'm fearless


Nas & Damian "Jr. Gong" Marley - Patience





I am not insane, I'm just queer


Jag öppnade
hennes bröst med en kniv och skar genom de köttiga delarna av kroppen. Sen ordnade jag kroppen som en slaktare gör med nötkött och hackade den i bitar med yxan .. Jag måste också erkänna att när jag öppnade kroppen.. var jag så girig.. att jag darrande skar ut en bit och åt det.

Vaknar kallsvettig.. igen





Washed Out - You'll See It (Small Black Remix)


Frågor och svar


ANONYM- Vad heter du på facebook? Accepterar du dina bloggläsare?

Svar: Jag är ganska opersonlig på fb, ja jag accepterar läsare.. Men jag är allmänt sjuk seg på att acceptera vänförfrågningar.. det kan dröja lite. Fb namn- Dno Safari



MARIA- Kul sida! Hur länge har du haft din sida?

Svar: Jag har bloggat sen april 2010



MR P - Du är den du är, att du vill bort är ett tecken på förstånd, förstånd i att du ser nåt som är fel och vill bort från felen, det är inget konstigt i det, se till att ha nästa destination väl förberedd bara... "man ska alltid boka nya spelningar innan den pågående är slut"...

Svar: Aj Aj kapten



JOHANNA- Intressant blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :D.

Svar: Är så tacksam för att alla era fina kommentarer




RIM- JAG ÄR HELT BESATT AV DIN BLOGG! HUR GAMMAL ÄR DU?:)

Svar: Tack, glömmer att folk läser texterna ibland.. Min ålder.. 23





VART KOMMER DU IFRÅN? NU BLIR JAG NYFIKEN:)

Svar: Jag är lite som en nomad









Den där miljön..


De är
rädda för nya idéer. De är laddade med fördomar, som inte ens är baserat på något verklig.. Utan baserat på "Om något är nytt, förkastar jag det omedelbart eftersom det är skrämmande för mig.".. Vad de gör är att bara istället stanna med det välbekanta..






Would we be able to even conceive of these laws?


Han ler när jag kommer ut i hallen och stänger dörren efter mig.. En pinsam tystnad uppstår när jag sätter mig ner.. Han förklarar att det är klokt av mig att prata mycket på lektionerna eftersom det inte finns tillräckligt med inlämnat material för att jag ska kunna betygsättas. - Det är frustrerande för mig som lärare att se så mycket potential gå till spillo, du kan fruktansvärd mycket, jag hör det på lektionerna.. Jag förklarar att jag inte orkar bevisa för samhället att jag redan kan det jag ska kunna..

Tystnad..

Lärare- Men vad ska jag betygsätta då? Ditt vackra leende eller ditt exotiska utseende?

Dno- ler..

Lärare- dina klasskamrater måste lära sig att ta mer utrymme i klassrummet, ibland känns det som att det är bara du och jag där.

Dno- Vet vad du menar, men jag gillar att det är så.. Nå vad får jag i betyg?

Lärare- tystnad... VG

Han kommer aldrig att få veta att jag var lika förälskad i honom..







To be or not to be.. here is the answer


Om
tanken dödar handling, måste handling vara lättsinnig.. det tycks Hamlets övertygelse vara. Kostnaden av Hamlets oändliga själv- återspegling är oförmågan att vidta åtgärder. Det är förbannelsen av självmedvetenhet, vilket ger oss en extra inblick i oss själva. Men vars följeslagare är lamhet, utanförskap och melankoli..





Debussy- Suite Bergamasque: No 3. Clair de lune




.


Erthquake


Låser efter mig och tänder en cigg.. Han står där igen. Med händerna i fickan stirrar han mig i ögonen, en död blick. Hans bleka hud och hårlösa kropp säger att han kanske kommer överleva.. trots alla mediciner och biverkningar. Han har fallit ner mellan samhällets sprickor.. Jag tittar ner och går min väg.. det finns inget jag kan göra. Det gör ont i mitt hjärta att lämna en liten tonåring åt sitt öde.. Men jag kan inte riskera min familjs säkerhet.. Det räcker med att jag valde att inte vittna mot honom..




Regina Spektor - Samson




Aldrig glömda


Dno sjöng för henne i köket för att lugna henne.. Jag sjöng lika högt som mitt hjärta kunde bära mig.. Sen drack hon vodka för att lugna ner sig själv. Jag rökte hela natten.. skratta och skrek ut texterna. Jag viska i öronen på natthimlen.. melodierna gick vilse i mörkret i avgrunden, förlorade.. kanske, men aldrig glömda.




Tyler The Creator- VCR


.


Breaking bones as they move away


Jag är
ett kollektiv av brister.. fodrade sprickor längs min hud. Jag skär sönder mig själv så att jag kan växa in i tjockare hud.. Hud som du har bidragit till att rasa och skapa. Jag skrev ner mina ord i bläck, men de står fortfarande på endast ett kladdpapper. De är ungefär lika permanenta som din...





PASS THIS ON


Baptism by fire


Precis som många andra invandare har jag varit på ett dussintal bröllop under uppväxten. Jag var en mycket envis unge som vägrade att bli en i mängden.. Ta på sig en fin klänning och dansa för att endast visa upp sig.. representera familjen. Jag satt alltid kvar, gömde mig under bord, gardiner och bakom soffor. Detta bidrog till att jag vid en mycket tidig ålder lärde mig att bröllop inte alltid är endast ett bröllop.. förhandlingar. Att överhöra konversationer om vapensmuggling och senapsgas från Ryssland till Turkiet var inga konstigheter..





The Knife - Marble House


.


Så mycket hat som jag känner just nu... Jag kan färga mina händer röda utan nångon ångest..




Whoever controls the Media, controls the mind.


Massmedia. Vilka är de egentligen?.. Jo, de är stora företag uppkopplade med ännu större företag. De säljer publik till andra företag, annonsörer. Så när du slår på TV: n.. tjänar exempel tv 3 inga pengar. Utan de gör pengar från annonsörerna. Du är produkten som de säljer.. De är stora företag, som säljer publik, potentiella konsumenter, till andra företag, alla kopplade upp nära till regeringen, framför allt de stora i media. Vilken bild av världen förväntar du dig att de ska presentera?





Dida- The Morning


Jag får dagligen mail från olika människor som vill att jag lägger upp grejer åt dem.. "reklam". Jag skapade inte den här bloggen för att tjäna pengar eller bli "känd". Men när Dida visa sitt senaste projekt.. då vill jag dela med mig. jag delar allt med er.. så länge jag finner skönhet i det.





Dida - The Morning (Hendy Cover) from Michel Dida on Vimeo.


Jag drunknar igen..


Worst-case scenario..
jag är fångad. Så enkelt.. Jag är inlåst med känslor som egentligen inte finns och det enda jag kan göra är.. att be. Be att dessa vaggvisor inte längre kan matas in i mitt sinne mer.. Jag har fastnat mellan sidorna av mina minnen och texterna, allasammanflätade att jag inte längre kan se ett bortsett från de andra, livet imiterar konsten eller vice versa, vilket är det?






The fun is over..


Hon påstår att han är djävulen, han är ondska på två ben.. och han måste bort. Bredvid hennes te på bordet ligger det en kniv. Jag kliar mig själv på huvudet när jag kliver in i köket.. Tar tag i hennes hand.. Kom vi går och lägger oss..




Skylar Grey - Dance Without You (Audio) 
 

RSS 2.0