Dno sida på facebook

Jag kommer att från och med nu att fortsätta skriva inlägg på min facebook sida Dno, vi ses där.
 
-------> http://www.facebook.com/pages/Dno
 
 
 
 

EUPHORIA

 
Hela mitt liv har jag velat känna glädje till punkten av vansinne... De kallar det för att bli hög, eftersom det är en längtan efter en högre nivå, gudomlig nivån. Du vill röra himlen, känna ära och eufori, men tricket är det tar tid. Du kan inte köpa det, kan du inte få det i ett gathörn, du kan inte stjäla det eller injicera det eller stoppa upp den i arslet.. utan du måste förtjäna det.
 
 
 
 
 
 

We think too mutch and feel too little

 
 
Vi är mer än atomer och molekyler.. Vi är mer än delarna och större än helheten.. Det finns elegans och tillfällighet.. till och med det sublima. Vi är mer än blod och ben, mer än mat och vin, än alla tidningar och urklipp.. pappersmatning som om de kunde läsa våra hjärnor. Vi är mer än bevis och omständigheter, mer än samlade verk av erfarenhet och försök av tonåren. Vi är mer än smärtan och tortyren av varje ansträngd, ohörd andedtag. Vi är mer än molekyler, säger jag till mig själv.. Jag hoppas att jag en dag kan börja tro på allting.
 
 
 
 

 

 

Home is where I lay my hat

Jag flyttade ut från lägenheten som jag flyttade in i för 2 månader sen, lämnade kvar alla möbler. Jag har nu ställt mina 2 kartonger i ett rum. Halva min garderob hänger på galgar och den andra halvan ligger kvar i en resväska. Kom hem igår och försökte få lite ordning, har inte varit hemma på 2 veckor, men det gör mig inget egentligen, varit överallt och sovit överallt..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SEARCHING FOR SUGAR MAN

Jag kände verkligen någonting när jag såg dokumentären searching for sugar man.. drunknade i alla mina minnen, iden som skapade mig. Som gav mig livet jag lever idag. Jag sitter på jobbet och njuter av min rast, äter min macka och känner en överväldigande känsla av ren lycka. Hur många gånger kan du upp vakna i en serietecknad bok och plantera blommor?
 
 
 
 
Sixto Rodriguez  - Cause [1971]
 

RSS 2.0