Melting like Dali

Vanställt till ojämlikheter som någon aldrig har mätt, men alltid vägt och ändå bortom förebråelse av människan, Med luvan på står han på floden.. inte som min frälsare och inte heller min räddare. Nej, han dömer inte, han bestämmer inte, han letar inte efter ursäkter på mina läppar.. Ingenting hos honom påminner om älskare som fodrats upp i en tidsinställd plats i förlåtelse och ånger.. Det är småsaker i ens tillvaro som förlorat sin mening för länge sedan..
 
 
 
 
 

Crackadom


This is the time for the third uprising

 
Mahmud al-Zahar (ledare inom Hamas)
- Ni ger Israel tillåtelse att använda och inneha kärnvapen. De har mer än 200 kärnstridsspetsar. Samtidigt hotar ni att bomba Pakistan och Iran för att de påstås ha ett kärnkraftsprogram. Varför tillåter ni Israel och, inte andra? Nu är det eran tur att svara, har ni en enda måttstock eller flera?
 
Journalist
- Jag kan besvara den frågan.. För att vi tror att ni skulle kunna använda bomben, om ni hade en.
 
Mahmud al-Zahar
- Ska vi ha vapen för att äta upp dem eller för att göra motstånd? Vad är motstånd? Skaffar vi vapen för att bli fotograferade med dem? Eller ska vi ha dem till att göra motsånd mot okupationen?.. Jag förstår inte.
 
 
 
 
 
 
 

Wall Street Bankrupted Main Street

 
Vi verkar nuförtiden tro att finansväsendetdriver allting, krisen 2008 gav oss chansen att förändra den inställningen och ställa frågor som: Vilken är finansväsendets roll i vår ekonomi?.. Men jag antar att sånt är väldigt svårt.. för att det är mycket svårt att byta gud. I modern tid har finansväsendet blivit gud.. Även om den guden visat sig vara mycket grym och destruktiv.
 
 
 
 
 

RSS 2.0