In a Garden of Numbers


Jag vaknar av morgonsol i mina ögon.. pillar lite i hans skägg och försöker väcka honom. Flytten är snart fullbordat, allt som finns kvar i lägenheten är sängen i hans vardagsrum som vi nu ligger i. Vi tänder varsin cigarett och njuter av morgonen.. När jag försöker flytta på askkoppen glider den plötsligt ur min hand och slår ner i golvet. Mitt fnitter ekar i det tomma rummet... livet, enkelt och okomplicerad..








 


Iggy Pop is such a bad ass

I’m not ashamed to dress ‘like a woman’ because I don’t think it’s shameful to be a woman.” - Iggy Pop




      

I write to express not to impress


The poor poet


Jag fyller år idag.. helt underbar dag måste jag säga. Rökt ett helt paket med cigaretter och spelat gitarr hela dagen. Bäst av allt... mina syskon har lämnat mig ifred. Otroligt snällt av dem för jag kräver ensamhet.




      

Picasso, Le Repas frugal 1904

          

In Blackwater Woods


För att kunna leva i den här världen måste du göra tre saker.. Älska det som är dödligt, hålla det nära din själ som om ditt liv hängde på det. Sen när alltets tid är här.. släppa taget om det.. släppa taget.





        


I`m still there,even when you`re not looking


Sitter med kaffe, papper och penna, skrivit musik hela min lediga morgon. Respekt och tålamod är nyckeln, jag fortsätter vara ödmjuk, för det kommer komma en dag då mitt liv ser mig. Jag dyrkar varken gudar eller människor, därför har jag äntligen hittat en utlänsk producent som jag vill jobba med. Jag har fångat hans uppmärksamhet, måste nu bevisa att jag är minst lika duktig, för jag är fortfarande lilla fisken som livnär sig på matrester från hajens tänder... tålamod.




                                                    
                             Photo: Dno

      

PULP - DISCO 2000

Pulp - Disco 2000 from mithatcatan on Vimeo.


www.bradleymanning.org


      

Frågor och svar


Anonym- Vad är din syn på kändisskap?

Svar: Största verktyget av propaganda.. förstöra bräckligheten i tabula rasa. Ett virus som äter intelligensen i växande ungdomar, ingen har sin egen röst, alla låter som kloner, bitter till öronen, reciterar lyrik och köper ”blonda” peruker. Dessa så kallade förebilder är ute efter rikedom till varje pris, utan att bry sig vem försvinner. Företagen är ute efter att suga så mycket blod som de bara kan. När ska vi sluta följa som lamm och leda som lejon? Det handlar om att få dessa människor att inse att de bara är människor, inte bättre än dig.. definitivt inte bättre än mig. Jag får ofta höra att jag har gjort något med mitt liv, eftersom jag inte känd? Jag svarar enkelt med att säga.. jag tar mina egna vägar, är inflytelserik istället för influensa till den perfekta graden för mitt förstånd och lycka.



Elin- Vilka hemsidor besöker du? Ge gärna exempel:)

svar: google.se



     

ACTA PÅ DIG


Mitt liv som hund


Om du har tid till att gnälla och klaga på något.. då har du tid att göra något åt det också. Vilken idiot som helst kan kritisera, fördöma, och klaga men det krävs karaktär och självbehärskning för att förstå och analysera. Människor som svävar.. det är dem som vägrar att luta sig tillbaka, sucka och önska att saker och ting vore annorlunda. De använder sin passion för att simma istället för att vänta passivt.. drömma om att ett avlägset fartyg ska komma. De visualiserar i sina sinnen att de inte är typen som ger upp, de kommer inte tillåta livets förutsättningar driva dem och aldrig heller hålla dem under ytan.




     Model: Dno Photographer: Lollea Billner for Zylber.com

         


Astronomy Domine


I dagens samhälle är det tyvärr omöjligt att hitta Hans Kellers ärlighet. Musik kritikerna styrs av självaste underhållningsbranschen där skit rosas. Det gör ont att vara medveten om att det fanns en tid då musik handlade om att experimentera med ljud och känslor och jag inte existerade.   





I can love Marge


Vi kan få varandra att skratta, gråta, pusta tills vårt kött lyser fosforescerande, tills vår värme skimrar i rummet, tills min glädje strömmar och ringlar av ljus kryper ner i insidan av våra ögon. Vi kan älska..





Finger Fucking My Guitar


Jag har kommit fram till att jag måste lära mig stämma gitarrer lite bättre, orkar inte byta ut fler strängar. Klanting är jag, japp.




Can’t I live in poems?



The Forbidden Page


Kurt Cobain tog en serietecknad version av sin livshistoria, rev ut den tecknade porträtten av hans huvud, som föreställde ett heroisk skrik av första raden till sin lyrik "Here we are now, entertain us" och drog under det en expressionistisk skiss av hans utmärglade kropp. Ritningen är tänkt att ge kontrast åt den muskulösa serietecknade superhjältens huvud tillhörande allmänhetens myt med den privata verkligheten som han kallade för sin "Auschwitz" kropp, något som han skämdes otroligt mycket för.



There will be no floating away


Om jag lyfter upp min hand och rör väggen.. då lever jag. Det här var mycket svårare än vad jag trodde, nära in till omöjligt. Hjärnan har svårt att sända ut signaler till handen, en drömlik sakläge där allting flyter omkring i en enda stor röra. Tre timmar senare lyckas jag lyfta upp min hand.. men jag vill inte längre röra den vita väggen.. Istället täcker jag för mitt högra öga.






   


CHAMPGNE SHOWER FOR THIS


KONY 2012


Jag jublade när jag såg Kony filmen, alla människor tvingas se den enkla mallen för förändring. Själv har jag länge försökt att förmedla denna mall för att ta tag i occypy wall street..



KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.


Murder Mysteries


Det sägs att
varje cell i din kropp dör och byts ut vart sjunde år.. Om det är sant.. då har jag verkligen ärvt mitt liv från en död kvinna, och alla missgärningar som begicks i det förflutna är förlåtna och begravda med hennes skellett.




        
                                                             



wake up loser


Jag drömde i natt att någonting snarare än någon satt framför mig vid sängen. Den stirrade på mig och viskade sin sista önska i mitt öra... jag vill röra din hud innan du flyttar. Långsamt började den att dra i mitt täcke men jag höll tillbaka motvilligt.. ryckte till, vaknade svettig med kramp i mina händer.. 




        

Smash my ribs


Legat sjuk i sängen 6 dagar nu. Jag känner mig trasig.. måste gå ner till stan imorgon. Hallucinerat en hel del de senaste dagarna. Hoppas att jag klarar av att vara social.




     

RSS 2.0