Efterlängtad Match



Honesty


“These people are fascinated by me, but I haven’t done anything, I’m famous by default. I came out of the womb and people wanted to know who I was because of my parents. If you’re a big Nirvana fan, a big Hole fan, then I understand why you would want to get to know me, but I’m not my parents. People need to wait until I’ve done something valid with my life.”

- Frances Bean Cobain





High till I die


Jag är blodet i världen, blodet i mina ådror cirkulerade aldrig, ett strandsatt fartyg som stod stilla allt för länge. De röda blodkropparna var tätare varandra, en vävnad bestående av en intensiv förmåga att älska, förnimma, frambringa och alstra allt det abstrakta runt mig.. just därför sjunk de ner till havets botten, och lät de vita blodkropparna bli min yta. Vita Blodkroppar bestående av människan du lär känna. Ibland kan jag inte låta bli att smeka tanken av.. Om mitt blod hade cirkulerat under uppväxten, hade jag fortfarande varit två Dno?





2Pac - Do For Love


Revolutionary thoughts


Hamnade i den där konversationen igen.. Jag älskar mina vänner det vet dem. Men det finns en del av mig som alltid kommer känna sig malplacerad. Jag förstår deras känslor när dem uttrycker att jag utelämnar mig för mycket. Att samhället består av etik och normer.. det vet jag. Det är bara det att jag ända sen barnsben ignorerat det. Att jag ofta hamnar i situationer där folk höjer ögonbrynen.. det är jag också medveten om. Jag talar högt om frågor och ämnen som folk tycker, tänker och känner men inte talar om. Provocera har aldrig varit min mening.. utan en naturlig sak. Jag växte upp med människor där ordet kreativitet inte existera.. det leder till att jag ganska ofta får känslan av att jag måste be om ursäkt för allt möjligt jag säger och gör. Människan har byggt upp ett samhälle där vi aldrig talar högt om det som egentligen pågår.. Förstår att jag är en stårtå i ögat då..





Jag känner mig ganska ofta som den "psykiskt sjuka" John Givings..



.


Nirvana


Minnet existerar av tidigare saker.. Men det förflutna är det som avses med hänvisning till en bestämd tid. Minnet är därför ett sätt att veta saker i förhållande till en bestämd tid, det vill säga att minnet vet saker och ting till följd av det som sker här och nu.. Men sådan kunskap tillhör sinnena, inte intellektet.. Så minnet tillhör inte den intellektuella delen av hjärnan utan till samma del som våra sinnen..



Jag filosoferar ofta, besatt av frågan.. Existerar min hjärna i verkligheten, eller existerar verkligheten endast i min hjärna?







The Kills - Black Balloon


.


Barbie town


Många höjer ögonbrynen när jag berättar att jag slutade leka med barbiedockor när jag gick i 8:an. Men jag ber inte ursäkt för min sena utveckling och inte heller min förnekan av det. Jag skapade en fantasivärld där alla var vackra och perfekta.. det motsatta till min verklighet. Barbie blödde aldrig.. Barbie svimmade aldrig heller för den delen. Ibland kan jag fortfarande fastna i leksaksaffärens Barbiehylla.. fylld av fascination. Bakom ett andefattigt, evigt läppstift- leende och själlösa ögon.. lurar de svarta hjärtat av den sanna sociopaten, precis som i verkliga livet.

















Robbed of rights


Desillusionerad och uppretad, men samtidigt besviken. Jag vet hur samhället fungerar.. men någonstans i min lilla hjärna finns det något som liknar självförnekelse.. Jag har nära två timmar i ett litet rum, försökt att övertyga vakten om att jag endast fotograferar människor, hakat upp mig på att han absolut inte får sätta på min kamera. Det är det enda jag har kvar av mina rättigheter.. Han ger mig telefonen och förklarar att någon chef för NK gallerian vill tala med mig. I luren med kvinnan försöker jag för jävels förklara att jag inte är en jävla terrorist, utan modefotograf. Hon förklarar att jag absolut inte får fotografera i NK gallerian utan tillstånd och pappershandlingar.. men det räcker inte där.. fittan förhör mig också ytterligare en timma.        






Korn (Featuring Skrillex) - Get Up

     

Agagathought


När jag ser tillbaka
på mitt liv.. det är inte att jag inte vill se saker och ting precis som de var. Det är bara det att jag föredrar att komma ihåg dem på ett konstnärligt sätt, och om jag ska vara ärlig är det hela mycket mer ärligt eftersom .. Jag uppfann det. Klinisk psykologi talar utan tvekan om att trauma är den ultimata mördaren. Minnen är inte någonting som kan återvinnas som atomer och molekyler inom kvantumfysik .. utan de kan gå förlorade för alltid. På ett sätt blir mitt förflutna en ofullbordad målning .. och som konstnären av denna målning måste jag fylla i alla de fula hålen och gör det vackert igen. Det är inte så att jag har varit oärlig .. bara det att jag avskyr verkligheten ..






Radiohead - Lotus Flower


December zon


Djävulens födelsedag a.k.a min lillasyster. Vi åker till Skövde för lite arbete och firande.. Antar att jag måste börja packa nu.

Photo: my little sister


RSS 2.0