.


Jag har suttit nu snart i en timma och skrivit om min text 5 miljoner gånger.. Jag vet inte vad det är.. jobbar kanske för mycket.. Hur som helst har jag mycket svårt för att skriva..


Incendies



We think too mutch and feel too little


Vi är mer än
atomer och molekyler.. Vi är mer än delarna och större än helheten.. Det finns elegans och tillfällighet.. till och med det sublima. Vi är mer än blod och ben, mer än mat och vin, än alla tidningar och urklipp.. pappersmatning som om de kunde läsa våra hjärnor. Vi är mer än bevis och omständigheter, mer än samlade verk av erfarenhet och försök av tonåren. Vi är mer än smärtan och tortyren av varje ansträngd, ohörd andedtag.

Vi är mer än molekyler, säger jag till mig själv.. Jag hoppas att jag en dag kan börja tro på allting.





The Weeknd - High For This


Ahaa..


Medkänsla
gör ont. När du känner dig ansluten till allting.. känner du också dig ansvarig för allt. Och om du inte kan vända dig bort... Ditt öde ärbunden till andras öden. Du måste antingen lära sig att bära universum eller krossas av den... jag inser med åldern att jag måste växa mig stark nog att älska världen, samtidigt vara tom nog att sitta ner vid samma bord med allt jag fruktar mest.




Crystal Castles -'BAPTISM'
 

Where is Dno?


Det fanns alltid något med henne, en annorlunda aura.. med ögon som ser saker och ting långt borta. Tankar som tycks vandra över kanten på världen... Vart tog hon vägen? Jag vet inte vad jag ska svara..







Still Laughing


Stunder som dessa går inte att planera eller återskapa, eftersom de är ärliga och rena. Vi alla känner varandra, de flesta av oss var mycket nära vänner när vi var yngre. Alla vid bordet hos min bror ikväll hamnade här av en ren slump. På matbordet står det, tända ljus, olika maträtter, alkohol och fimpskålar.. Vi alla växte upp till att ta olika vägar i livet.. Läkare, modell, affärsbiträde, fritidsgårdsledare, företagare osv. Men ikväll är vi alla förortsungarna med..

En granne som hade en inlåst unge som visa sig vara kidnappad.. de hade tänkt att döda honom och sälja hans organ.

En vän i Danmark som knivhotade en kostymnisse vid en bankautomat, han tog ut maxuttaget av dagen ca 15 000. Sen drog han nissen hem och sov över hos honom.. drog ut och tvingade honom att ta ut mer nästa dag.. 3 dagar i streck.

Ett starkt begär av att samla på djur... Getingar, kidnappade duvor från torget eller grannens grannens katt..


Ett medvetande om hur viktigt det är att alltid komma ihåg vart man kommer ifrån.. 




Backstreet Boys- I Want It That Way


.


Jag önskar att jag hade mixat, producerat och filmat den här videon.. börjar dregla lite nu



Fuck models.. give me a dount


Jag har aldrig varit intresserad av mode, 6 dagar i veckan går jag utan smink.. jag bryr mig sällan om mitt utseende. Jag vet inte, jag har aldrig greppat färg.. att mixa och matcha är värre än matte. Jag har alltid varit en undernärd och spinkig människa.. om jag ska vara ärlig har vågen aldrig passerat 45 kg.. Jag tackar ja till det mesta för att det är kul att vara kreativ.. inga pengar, ingen bekräftelse.. Känns som att modevärlden jagar mig mer än vad jag jagar den...





Hurts - Silver lining                                                 Bild jag tog för Zylbers smycken


Press play and dream away


Radiohead ~ You And Whose Army



.

Biutiful Moment
Biutiful — MOVIECLIPS.com

Snälla besök inte min hjärna nu..


Min hud
är så tjock.. men det splittras ständigt under press. Som glas i en krossare, krossas jag från insidan ut. Jag kan inte låta bli att känna som om jag saknar något, ett vitalt organ som aldrig utvecklades.. Jag saknar ett hjärta som för längesen rycktes ifrån mig under olyckliga omständigheter. Jag saknar empati.. det växte aldrig i med en saknad tand i min mun. Jag hoppas att de växer in för nu har läkarna förklarat mig frisk och sytt ihop mig..




The Killers - Spaceman


Judas


Jag skrek, jag grät, jag slogs och jag svor.. Ett helvete har jag levt i de senaste 5 åren, jag gjorde det jag ansåg vara rätt.. när alla omkring mig sa något annat. Idag tog jag emot ett samtal.. snarare hot. "våga yttra dig kring situationen".. Det måste göra ont hos dem när det visa sig att jag har haft rätt alla dessa år.. Ironisk att dem är livrädda för meningen "vad var det jag sa" Jag kommer inte kommentera situationen.. Tystnaden talar för sig själv.. 





 The Verve - Bitter Sweet Symphony


Bad romance


Ta bort dessa jävla stjärnor från himlen.. det är dags för drömmare att sluta undra. Jag har tröttnat på att vänta på dig få huvudet ur molnen. Snälla skjut ner mig från mina drömmars helikopter- höjd.. gör det, eftersom jag förlorar kontakten med verkligheten. Jag kanske vaknar när jag landar och bryter min ryggrad..





Amy Winehouse - Back To Black


.


We were getting of tracks


Någonstans mellan första och andra decennium av livet, kippade jag efter andan och slutade att drömma. Mellan trasiga ryggar och ihåliga skallar.. allting övergivna av en anledning. Mina fötter sätter spår i öknen och mitt hjärta surrar.. Mellan spruckna revben och en trasig spegel ser jag ner på dig när du tar mig isär ..






Beautiful stranger..


Idag såg jag en död man för första gången i mitt liv, han dog framför mig... Medans många drog sig undan illamånde stod jag kvar och iakktog de vita kroppsdelarna.. som ett utdraget kapitel från Therese Raquin.. Fascinerande.. 







RSS 2.0