D.A. Pennebaker know good work


Kaze no tani no Naushika


En sällsynt bild av Hayao Miyazaki där han ler

Strax efter att den här bilden togs, drog Hayao fram en kniv mot fotografens hals för att bilden inte togs när han såg bister eller grinig ut.

Tidningen Animage. November 1985






Mad Season- Long Gone Day


Consider the hands that Wrote this..


Det låg inte i min natur att vara en bestämd person. Jag var tidigare van vid att be andra om vägledning, för inflytande, och ibland de mest grundläggande koder i livet. Ändå är skriva historier en av de mest offensiva sakerna en person kan göra. Fiktion är en handling av egensinne, en medveten ansträngning för att gottgöra, ordna och rekonstruera inget annat än verkligheten själv. Ibland måste även detta egensinne fram hos de mest motvilliga och tveksamma författarna. Att skriva innebär att man tar språnget från att lyssna till att säga.. Lyssna på mig.





FSMKLVR


Min främsta relation är med mig själv, alla andra är spegelbilder av den relationen. Med tiden har jag lärt mig att älskar mig själv mer.. och jag ser automatiskt, hur den kärleken och uppskattningen som jag önskar från andra uppenbarar sig. Om jag är besluten och lever fast vid min sanning, kommer jag då att locka andra med samma intressen. Jag ser allt för många människor vara oroliga för andra först.. särskilda typer som inte bryr sig om dem. Förutom min familj och de människor jag verkligen älskar.. finns det ingen som kan dra ner mig. Att vara ensam är lika viktigt som att vara med människor.. Det är min hemlighet till lycka.






 


Louis Theroux


Ingen gör det lika bra som Louis Theroux. Jag älskar hans sätt att göra dokumentärer. Gonzostilen lyckas alltid fånga mig på samma sätt som hans handikappade sociala förmåga.. otroligt charmigt






Man Created God In His Image


Alla omkring mig diskuterar gårdagens avsnitt av uppdrag granskning. I programmet visar teamet genom en dold kamera hur flera imamer runt i Sverige yttrar sig, åsikter som går emot de svenska lagarna.

Ämnet gud kommer oftast upp i min blogg.. Det är något som fascinerar mig otroligt mycket. Ur en antropologisk synvinkel är det mycket intressant att betrakta människan.. Hur vi fortfarande ursäktar oss själva medans vi sätter käppen i hjulet av vår egen utveckling. Staten ger pengar till en organisation som verkligen tror att det finns en intelligent design bakom allt runtomkring oss, till en organisation som dyrkar de mest absurda reglerna på allmänna platser.. Och då syftar jag på all sorts religion. 2012, och med all information envisas vi fortfarande.. Fascinerande..   






   


Fragment 68


Jag består av trasiga delar.. benskörhet och ett lapptäcke till hjärta som har slits i stycken och broderats ihop igen. Jag kan aldrig gå tillbaka till den platsen där jag en gång var.





    




       

WILD AND FREE WE CAN FEEL THE SUN


Svar på fråga


Anonym- Dina texter är så himla kärleksfulla now days. Kär?:)

Svar: Har absolut ingenting med kär att göra. Jag springer inte runt på ett mentalsjukhus längre, är istället en fri människa som visar vårtecken.






    

Portrait of a Man


Jag växte upp med att se min pappa älska min mamma.. jag tror inte jag någon gång i mitt liv skådat den typen av kärlek någon annanstans. Att se en människa drivas till sin yttersta kant av livet och offra sina sista levande celler för sin älskade, att älska med en intensitet som driver dig till isolering och galenskap.. Jag är medveten om att dessa erfarenheter påverkar mina relationer idag. Jag är livrädd för att släppa in någon och sen tyna bort.. Men samtidigt är jag lycklig lottad om jag en dag kan älska på det viset, även om det endast varar för en sekund.  






       

Watchmaker nr 2


Urmakare la en sista kugge på plats och lät mekanismen starta.. Växlarna började vända och slipa som han steg tillbaka. Snart jämnades den ut och han såg skönhet skapas. I vördnad för sin skapelse lät han människan vara förvaltare av världen.. Vilken dårskap.. det fungerade aldrig desamma igen..




          

DNO


           Vad händer med drömmarens drömmar när drömmaren dör?







.


Kingdom Animalia


Jag drivs av två livsfilosofier..

1. Vet mer idag än vad du gjorde igår
2. Minska andra människors lidande

Jag tror många skulle förvånas över hur långt det faktist kan ta dig i livet.





        


A Nest of Quiet


De flesta dagarna vandrar jag omkring och känner mig osynlig.. som om jag vore ett svävande dammkorn i luften som endast kan ses när en ljusstråle träffar den..




            




If Not, Winter


Tillbaka till bloggen. Varit utan internet i över en vecka.. hur som helst är flytten över nu. Dyr flytt.. kostade mig soliga dagar, Dany, modellbokningar och pengar. Men, men, sånt är livet.





           

RSS 2.0