HUMAN NATURE






Morbid curiosity

När frihet kommer med nedblodade händer... det blir lite svårt att skaka dennes hand. Men idag tror jag att jag ha funnit ett sätt att släcka min blodtörst.. MMA. Många killar blir förvånade när jag uttrycker min kärlek för blodiga fighter... Sanningen är att jag försöker att låta bli allt som har med våld och blod att göra... det är alltid de farliga sakerna som får mig att känna mig levande.. Jag hör absolut ingenting under matcherna... endast mitt hjärta slå..









to my strangers

Folk lämnar så bra kommentarer.. Uppskattar verkligen det.

Mr P..

Hej jag läser din blogg och ser alla mörka höstgråa bilder, det är vackra bilder, jag hade gärna suttit med dig hela årstider på den parkbänken och lyssnat på chopin och pratat om duvorna, jag hade velat ligga under bar stjärnhimmel på det fuktiga gräset en sommarnatt och bara tittat ut i oändligheten tillsammans med dig... men jag vill inte förstöra den tanken så jag låter den vara orörd genom att inte säga vem jag är.


En vän från förr..

Det är du som skiljer dig själv från mängden, men det behöver inte betyda att det är något negativt. med den bakrunden o allt de mörka du har inom dig har du funit ett kreativt sätt att använda det på, något som aldrig skulle komma från oss "normala", du är speciell, när du väl inset hur unik du är så kanske ditt sinne får ro... jag önskar dig lycka =)


Andreas..

Hej, igen!
Vet inte rikitgt hur jag ska formulera mig for att ens komma i narhten av den formaga du har att formedla lidande, sorg, gladje och hop. ville bara saga att din blogg ar underbar. Du far lasaren att slukas av en kansla sa svar att undvika en tar eller att utbrista i skratt. Tak for att du haller denna blogg levande.




we were there

Do you ever look at a picture of yourself and see a stranger in the background? Makes you wonder how many strangers have pictures of you.
How many moments of other people’s lives have we been in?




I am a graveyard

Denna bärande konstruktion, halvt fungerande... Sjuksköterskan tar tag i min arm, reser mig från rullstolen och hjälper mig ner på toalettstolen. Jag blir andfådd, bryter ihop och börjar gråta... jag kissar blod.. igen. Mina ruttna lugnor kan knappt dra in syre... 36 kilo, jag vet inte om jag överlever detta...







Bye bye love

Året är 1997, jag minns det... Titanic gick på bio då. Jag kliver upp på den vita pallen... Vid kanten av hand sinken ställer jag ner den blodiga kniven. Mitt långa hår blöts ner av all plaskande... efter 10 minuter känns mina blodiga händer rena.... De mikroskopiska blodkropparna satt fortfarande kvar på mina händer, ej synligt för ögat... Lik blodsugande iglar kom de att livnära sig på min lilla späda kropp många år fram..






En uppmärksammad hora


Ta en titt på mänsklighetens historia... Det största problemet är det faktum att rasism är allt annat än en anomail. Vårt land är en främjelse med föroreningar av föroreningar, ständigt hotad med full av spirande rasism.... Vi behöver konst och vi behöver konst i alla former, vi behöver alla metoder av konst att vara närvarande, överallt närvarande och hela tiden närvarande...







Pengar rullar in det går bra nu...

Han skrattar lite nervöst och höjer sitt glas... killen verkar överraskad över att en tjej tackar nej till en tur i hans privatjet. Han underskattar mig när han tror att han känner mig så bra... Jag småler och höjer mitt glas.. Visst pengar är inte allt... men det underlättar fan i mig mycket i livet. Det är bara det att sedlar har ett värde för mig när JAG har tjänat dem.. inte du.





The insider

Ända sen jag var liten har jag vart fascinerad av masker... Du ser... en människa är minst sig själv när han talar i egen person... ge honom en mask och han kommer att berätta sanningen.






LYXHORA

Nyfödda barn skiker av en anledning när de födds. Allt handlar om att de andas in syre för första gången, en mycket smärtsam process... jag kallar det för en försmak på livet... Ett barn som andas lätt och känner sitt liv i varje lem.. vad vet denne om livet... eller döden?





Freeatlast

På en parkbänk i Borås centrum.. gillar att sitta här och titta på duvorna. Synen av dem stänger ut all ljud på stan, vakum. Jag tror jag sover här på bänken inatt...







I shot the sheriff

Vi är alla av samma kompost... Människovärde my ass.. Han förhör mig, med varje fråga höjer han rösten. Efter två timmar ger han mig tillstånd att lämna polisstationen. När jag väl har lämnat polishuset, ropar han efter och stoppar mig vid parkeringen. - Jag hoppas jag får se dig igen, men inte här på jobbet... I min hand lämnar han sitt kontaktkort..

Horunge... jag visste att han var intresserad av mig från minuten han arrestera mig.








Justice without force

Efter att din mor försvann... jag gjorde mitt bästa.. Jag vet att jag inte alltid gjorde rätt, men gud vet att jag gjorde mitt bästa... Jag har gått miste om mycket i livet, men jag växte inte upp i en hjärtlös värld, det såg min pappa till. Du som läsare kommer aldrig att förstå den mänskliga naturen, om du inte vet varför ett barn på en karusell vinkar till sina föräldrar varje gång den går runt- och varför varje gång hennes föräldrar vinkar tillbaka...


The xx- crystalised




Abcdefghijkl...

Under vår ungdom vi lär oss, med åldern förstår vi. Det är ett faktum... vi alla kommer att dö en dag, döden, liemannen är allas vän... Misstaget många människor begår är... strävan efter ett evigt liv. Målet är inte att leva för evigt.. målet är att skapa något som kommer... 











an Inception

Det är mellan ide och verklighet, mellan rörelse och handling som skuggan faller.. Mellan känslan av önskan och spasm, mellan styrka och existens..mellan kärnan och härkomst som skuggan faller... Det är så världen slutar...












Silent events

Verkligheten har sitt sätt att smyga sig upp till ytan och bita oss i röven och när dammen brister, allt du kan göra är att simma. Världen där allting är påhittad är en bur, inte en kokong. Vi kan ljuga för oss själva så länge... Vi är trötta, vi är rädda.. att förneka ändrar inte på sanningen. Förr eller senare måste vi lägga förnekelsen åt sidan och möta världen... Huvud, vapen blixtsnabb.. Nilen.. det är inte bara en flod i Egypten, det är ett jävla hav... Så hur håller du dig från att drunkna i det?












RSS 2.0