H.R Giger


Konstnären och skulptören H.R Giger konst kom jag i kontakt med vid 10 års åldern och ända sen den första Alien filmen har hans värld fascinerat mig.. Erotik ångest, bestående av skellet, metaller och en morbid värld.
 
"Some people say my work is often depressing and pessimistic, with the emphasis on death, blood, overcrowding, strange beings and so on, but I don't really think it is."
 
Hans värld är fylld av hopp och skönhet..
 
 
 

Tabula rasa

Har alltid ogillat barn, deras närvaro gör mig irriterad och obekväm.. Men min systers lilla dotter Chanel, hon får mig att acceptera 0 IQ.. älskar henne för det. 







Jack White - Love is Blindness (U2 Cover)


Bolaij Badejo is one epic mudafucker



Möt Bolaji Badejo.. mannen inne i dräkten av den ursprungliga Alien filmen från 1979. Han är 218 cm lång och var en design student när han upptäcktes på en bar. Ridley Scott ville ha någon med en ovanligt längd för att ge sin alien en mer naturlig look och ansåg att Badejos långa, smala kroppsbyggnad var som klippt och skuren för rollen som monstret. Utan tidigare erfarenhet av skådespeleri tackade han ja till rollen. Detta är för övrigt den enda filmen han någonsin medverkat i..





   




The smart shall rise and the stupid fall.


Nästan allt kan köpas för pengar.. Ägande är makt. Inför sommarens EM i fotboll som hålls och spelas i Ukraina och Polen.. har president Janukowicz sagt att landets kvinnor är turistindustrins största tillgång. Men att förslava, bryta mot mänskliga rättigheter och kalla sitt eget folk för hora i tv är inte allt..

Du där ute ska absolut inte göra någonting åt det. tvärt om du ska hjälpa honom att komma undan, genom att titta på EM.

Girigheten under Janukovitj är utom all kontroll.. Arenan som byggdes inför fotbolls- EM är den dyraste i Europa, ändå är arbetslönerna extremt låga. Det handlar helt enkelt om ren stöld från staten. De flesta byggföretagen är från Donetsk. I dagens Europa har fotboll förvandlats till ett slags religion.. När man underblåser den religionen.. göder man den regionala patriotismen, särskilt i Donetsk. Oligarkerna vill precis som Wallstreetbovarna inte dela kakan.. de vill ha allt. Oligarkerna som är Europas rikaste män har byggt sin förmögenhet på Ukrainas bekostnad.

Och nu vill Regeringen och oligarkerna avleda blicken från de problem som väntar bortom alla tjusiga stadionbyggen. Colosseum i Rom hade syftet att få folk att tänka på annat än politiska problem.. Det är samma sakhär. Ge oss underhållning i olika former, så glömmer vi förhoppningsvis bort politiken.







Julia Tymosjenko dömdes den 11 Oktober 2011 till 7 års fängelse för sitt försökt till en demokratisk Ukraina utan ####


Doomsday


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nuförtiden. På gott och ont.. mitt liv är ganska normal. Jag är uppslukad i arbete och har ingen tid att reflektera över livet. Jag längtar inte efter någonting särskilt.. och det var ett tag sen jag kände en känsla av tomhet.. Jag blir allt mer och mer det jag fruktar mest, en alldaglig Svensson.




 


Albin Gromer


När jag hör en bra låt, en röst eller en beat som kan ta mig till andra platser.. Jag skapar en respekt för sånt. I helgen var jag på So Mutch Love festivalen, Gromer ställde sig upp på scenen och jag var hooked. Albin Gromer måste vara en av Sveriges mest underskattade artister.. Killen är fenomenal.







RSS 2.0