La vie en rose


Jag kämpar för att jag dras till vackra saker.. men samtidigt är jag egentligen mycket medveten om deras brist på värde och att de viktigaste sakerna i livet är våra relationer till andra människor..




   

Sitter och redigerar arbete


Purple Haze - Jimi Hendrix




The collected wisdom


Mitt huvud
sitter inte ihop på rätt sätt. Skruvarna sitter löst och jag kan känna stiften poppa ut. Kan du hjälpa mig att häfta ihop det?.. Bryr mig inte riktigt om blodsförlusten.




     

I'll make you beg for more

Vårens solstrålar bryter sig genom fönstret och värmer upp oss båda. Förstår inte riktigt varför vi inte spenderade fler dagar i detta mysiga kafe... Han räcker sin hand över bordet och lägger den över min. Men det är försent, jag har redan förlorat slaget om dig.. Tyvärr inser jag inte detta förrän 4 år senare..





        

Song To Die For


Today=Casting #Wackone#

    


you crazy diamond


Jag var nyligen på fest.. En kvinna kom fram till mig, hon förklarade att hon brukade läsa min blogg och ställde den stora frågan. Hur mår du egentligen? Hon verkade lite fascinerad eftersom jag minglade en hel del och var ganska pratglad. Kvinnan berättade att hon kände några producenter som hade fått upp ögonen för mitt skrivande, men visste inte riktigt om jag var klar i huvudet eller kunde hantera press. jag förklarade för henne att ja..


 

Midnight in Paris


Jag och min lillebror hade en kultur orgasm igårnatt. Vi satt uppe hela natten och diskuterade historiska människor som Ernest Hemingway, Cole Porter, Pablo Picasso, Gertrude Stein, Salvador Dali, Paul Gauguin och Edgar Degas. Det finns ingenting mer tillfredställande i världen än att dela med sig av kunskap... Ser fram emot att dra med honom till konstmuseet i Stockholm.



                           Photo: Little brother

         


.

Tillbaka, bloggar vidare på denna sida igen


ELLIPHANT


Hon måste vara en av de mest udda och skönaste människorna jag har träffat i mitt liv. Hon lyckades vända upp och ner på gamla stan, söder och östermalm under en natt när vi var ute.. Hon är precis som sin musik galen och underbar.




RSS 2.0