The beach..


Alltid varit en ganska spontan männsika av mig.. Min syster ligger på en pudervit strand och badar i värme.. Mina projekt är över, behöver komma bort. Köpte en sista minuten biljett.. Tar flyget imorgon och möter upp henne.. Vem vet, skriver kanske ett inlägg på stranden..




Hittade en bild på just min strand


Glad midsommar


I bondesamhället var midsommarfirandet förknippat med kärlek och erotik. Den magiska natten hörde främst ungdomen till och dansen skulle pågå ända till gryningen..






Want to be a barbie?


Hon står länge på sin plats och iakttar mig innan hon till sist kommer fram. Hon frågar efter mitt namn, ålder och längd.. Jag känner genast att jag blir obekväm, vet vad hon vill. Istället för att svara pekar jag på min lillebror som står mot en vit vägg och blir fotograferad.. Jag kom endast som stöd till den här agenturen. Hon är envis.. efter 20 min av argumenterande slutar det med kvinnan med min mailadress i sin hand..



The White Stripes - 'Seven Nation Army'


Gothe thinks am beautiful


Den bittra
sanningen ligger där som den bittra frön i äpplets kärna, hemligheterna ligger där bakom hans vaxliknande blick som jag känner alltför väl.. Jag har inte talat med honom på 5 år, inte sen jag skrev mitt sista brev till honom. Jag skrev ner vad han har tagit ifrån mig.. Vad han gjorde mot mig under uppväxten. Jag förlät honom, men jag glömmer aldrig.. Jag mår bra idag, men vi alla har våra dagar..




Glasvegas- Stabbed


.


SÅLD..


Jag tar inte ett steg tillbaka för att du är lika gammal som min pappa.. Har alltid haft en förmåga att lätt kunna förföra äldre män. Hans mörka ögon är tillspillogivna.. allting är upp till mig nu. Som jag sa, det är handlar inte om åldersskillnaden.. bara det att jag redan funnit det du letar efter..






Here Comes Your Man - Pixies


Give me more..


Jag kom över denna text.. "De här tortyren använde de sig av i Kina, så sent som 1905. Offret var torterat genom att helt enkelt bli skuren med en vass kniv. Man brukade börja med att skära ut ögonen. På så sätt höjdes den mentala stressen i själva hela proceduren och successivt skar man sedan vidare. Öron, näsa, läppar, fingrar, tår och tillslut skalade man bort stora köttstycken. Denna process kunde ta upp till 3 dagar".. Gått runt hela veckan och målat upp bilder, facinerande.. hade velat se det..







Ready. Set..


Vetenskapens värld pejlar in en växande debatt bland ekonomer och naturvetare. Många hävdar att världens resurser inte räcker för konstant tillväxt, och andra hävdar att utan tillväxt bryter samhällen och välstånd samman. Men stämmer det? Sett den 3 gånger.. ge avsnittet en chans.


Klicka på länken --> http://svtplay.se/t/102814/vetenskapens_varld







Fuck me


Då var jag hemma igen.. Den som sa att modelljobb är enkelt kan knulla sig själv, seriöst. Jag har träningsvärk överallt, jag har sträckt varje lem i min kropp i försök att röra mig långsamt till kameran och se bra ut samtidigt. Det var bra att han aldrig gav sig och upprepade sin ide i 7 månader.. Vi skapade konst. 




Amy Winehouse- You No I'm No Good


I think I know whats on your mind..


M- Vet du vad?

Dno- ?

M- Tids nog kommer du få det du behöver/söker..

Dno- tack va söt du är, men ska jag vara ärlig så har jag inga förväntningar i livet just nu. Känner mig lycklig för första gången på riktigt.

Jag menade det jag skrev.. men han känner mig bättre än mig själv ibland. Hans mening har gnagt mig hela dagen.







Installation


Sitter i köket och funderar på vad jag ska packa ner i resväskan.. Ska åka till en liten stuga i västra götaland. Jag har skjutit upp det här allt för länge, tackade ja till samarbetet nu. Hans filmutställning sker i höst..








Freak on a leash


Känner mig socialt handikappad. Har verkligen försökt att vara social, kontakt med resten av mänskligheten.. Fikat, festat och shoppat. Vände till och med blicken mot en kille. Han lagade mat åt mig och jag lät honom luta sitt huvud mot mina knän.. Han tog stryptag på mig och jag och Dno gillade det.. Men jag tog av mig min mask och allt försvann lika snabbt.. Har äntligen fått grepp om hur allting fungerar ute i samhället.. Dra åt din mask hårt, sitt tyst och se söt ut..




Gorgeous - Kanye West Ft. Kid Cudi                      PHOTO BY: Dno


On my mind


Du drömmer en liten dröm i nattens mörker.. En dröm full av oskuld och minnen. Men den slits sönder av ditt sinne.. Ingenting existerar förutom tystnaden som dröjer kvar mellan stjärnorna. Den mörkaste delen av skuggan är närmast ljuset.. och även om du håller fast vid fjärdrar.. de kommer aldrig bli till vingar. Och du drömmer en liten dröm.. hoppas att du på något sätt kan flyga..










.



Where is your heart now?


Jag slet ut ett hjärta från hans oanade bröstkorg.. lämnade honom med en blödning. Ihålig. Intakt. Jag målade rännorna med hans blod, en randig färg jobb på grund borsten. En borste gjord av hans hår.. handtag från hans ben, fråntagna råvaror.. Jag tog hans liv, ingenting jag är stolt över.. men jag skapade ett mästerverk.



The Prodigy - Breathe


Sometimes fiction


Jag vaknade upp i ett skumt hotellrum i baksidan av din hjärna, drog några linor på toaletten för att finna mig själv.. Istället förlorade jag mig själv i ett rum av människor, en vägg av kartor.. uppsatta med stökigt tejp och vassa stift. Efter en timma kunde jag konstatera att ingenting kan leda tillbaka hem.. tillbaka till mitt hjärta.





The XX - Night Time


Soothe me.. I`ll make you feel pure


Allt vi
någonsin var.. förlorade dagdrömmar som idag flyger genom den tomma rymden. Vi vrider och vänder på oss i våra egna sidor i litteraturen. Jag såg pappret skära sönder våra hjärtan när vi försökte att lappa ihop de saker vi saknat dyrt.. Snälla rör inte på dig.. du kommer endast förstöra stygnen jag har sytt, skulle du ha något emot om jag spetsade mina ord i dina minnen? Det är så att jag vill bevara oss förevigt..






Muse- Undisclosed desires



Jag älskar blåbär:)


Jag kan inte låta bli att känna mig som två olika personer, en förlorad schizofren människa. Idag satt jag och grillade med mina vänner i Sundbyholm. Vi skojade runt, folk söp sig fulla och drog roliga historier.. Bakom mitt skratt låg en orolig tanke. Tänk om universum bestämmer sig för att straffa mig för att jag är glad? Hamnar jag inne på psyket.. igen? Kommer läkarna ta mitt liv genom alla mediciner igen?.. Dno är rädd för att vara glad..



Rihanna - Man Down


.


The lake i quiet


Jag stannade i detta tillstånd länge innan jag väckte mig själv.. Tittade åter igen ut genom flyttbilen.. Staden hade försvunnit och livet jag levde blev till en bakgrund som jag idag målar mina drömmar på..



 



And I Wonder


Ingen
tror mig när jag säger att jag inte kan lita på mitt febriga sinne.. Den går i cirklar.. ingen början, inget slut. Motsatsen till alfa och omega, en oändlig bana som hela tiden försöker att skära sig i två halvor och avsluta detta vansinnes kretslopp. Jag försöker montera ner denna trappa av förtvivlan.. Komma ut ur mitt sinnes labyrint.. 




Arctic Monkeys - Brianstorm


Hear the bass drum


En blodtörstig
passion iakttar på avstånd.. Jag lät natthimlen se oss falla sönder, stjärnorna skrattade åt våra ihgåliga leenden.. Våra nattkrypande, street-racing, adrenalin kickande, hjärtpumpande unga själar skurades rent med kornen från de tillverkade livet vi lever..




The Prodigy - No Good


Förortens Fall..


Tragedi.. Två poliser har tryckt upp den ena killen mot en vägg, handklovarna åker på. Den andra skäller på polisen och ber dem att släppa hans arm.. jag kan nästan höra benet gå av. Tre Poliser slänger honom mot en mur. Två tjejer står i ett hörn och blir förhörda, tre killar håller fast sin vän när han ropar och ber dem att släppa den ena killen.. Människan bredvid mig står med ansiktet i händerna.. Jag tittar upp mot himmelen och inser.. regnet som öser ner denna natt håller på att ta med oss alla ner i kloakerna..





Lil' Wayne ft. Eminem - Drop the World



.


Everything's a story - You are a story -I am a story


På uteserveringen.. Vi skrattar och skämtar, 1 Juni, sommaren välkomnar ungdomen. Jag stannar upp och minns min sista sommar innan jag flyttade från den här staden.. tänder en cigarett och tar ett bloss för att sen andas ut ångan från de varma dagarna för 5 år sen.. Det var den bästa av alla tider, det var den sämsta av alla tider, jag var i en ålder av visdom, jag var i en ålder av dumhet, det var en epok av tro, det var en epok av misstro, det var säsongen av ljus, det var en säsong av mörker, det var vinterns förtvivlan.. Jag hade med mig vårens hopp.





The Killers- When You Were Young


RSS 2.0