The ultimate thrill


Vi är brinnande stjärnor, brinnande facklor på natthimlen.. tindrar i ett universum som är insvept av mörker. Det lätt att att förlora intentionen till att fortsätta leva när man ser längden av detta mörker som sprider sig omkring oss. Det är mycket lättare att ge upp och sjunka än att ta tag i allt... Men snälla skynda! Vi skapades för att lysa, vi är bärare av ljus.. vi måste falla i takt. Låt och lysa tills universum fattar eld.. en miljon stjänor kan bryta denna förbannelse av mörker..












Kommentarer
Postat av: anonym

Hejsan, en liten fråga! varför skriver du om så mky negativa saker kring saker i livet, mörker, ångest? och lägger mer upp tragiska bilder, förstår att du kanske gått genom massa dåligt, men livet är mer än det.. livet är en gåva, ljus, skönhet och välsignelser mer, det kanske blir tröttsamt för dina läsare att bara se det "mörka" för trost allt som sker i världen så vinner ljuset alltid,. och för din egen del kanske det skulle bli skönt och att sätt att gå vidare på att lämna dåliga saker bakom dig..

och en annan sak. Du sa du tror inte på nått? vad är ingenting??? inget kan skapas från ingenting. från ingenting kommer ingenting. ordet ingenting är skapad av de som inte vill tro på en skapare. "Ingenting" har blivit eran skapare. ingenting existera inte för det finns alltid nånting,för att nått ska ske måste det ha en Orsak..En liten atom innehåller lika mycket info som en hel bibiolitek med böcker! så kan människan påstå att det är från "ingenting" när vi kollar på en liten vanlig bok vet vi att denna bok har en författare..

En liten citat ur Koranen: "Vi ska visa de Våra tecken vid horisonten och inom dem själva, ända till dess (uppenbarelsens) sanning står klar för dem!!

2011-10-24 @ 18:23:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0